Kulinarski management

Zagrebačka škola ekonomije i managementa i Kulinarski Institut Kul IN osmislili su međunarodni program Kulinarskog managementa. Program je namijenjen sadašnjim i budućim poduzetnicima koji žele uložiti u obrazovanje: otvoriti restoran, hotel, voditi ugostiteljski objekt.

Poduzetnici će tri mjeseca usavršavati kulinarske vještine i znanja, a nakon toga će dobiti znanja iz digitalnog marketinga, financija, pravnog okruženja poslovanja, inovacija i ostalih važnih dijelova ekonomije koja su im potrebna za poslovanje u ugostiteljstvu ili prehrambenoj industriji.

Po završetku programa Kul IN i ZŠEM dodjeljuju certifikat za Kulinarski management.

Struktura nastave

4 mjeseca

Pon-Pet

Kulinarski praktikum

5h dnevno

Teorijsko-praktična predavanja

Stručni izleti

Trajanje programa: 4 mjeseca

Termini izvođenja nastave u Kul IN-u:

  • 12.11.2024. – 20.12.2024. (prvi dio) i 13.01.2024. – 21.02.2025. (drugi dio)
  • 14.01.2025. – 04.04.2025.
  • 04.03.2025. – 28.05.2025.
  • 11.11.2025. – 19.12.2025. (prvi dio) i 12.01.2026. – 24.02.2026. (drugi dio)
  • 13.01.2026. – 03.04.2026.
  • 03.03.2026. – 27.05.2026.
  • 10.11.2026. – 18.12.2026. (prvi dio) i 11.01.2027. – 23.02.2027. (drugi dio)

Cijena programa po studentu 12.315,00 Eura, PDV je uključen u cijenu.

*Za first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 1.200,00 EUR. Kako bi ste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je upisati i uplatiti puni iznos željenog programa dva mjeseca prije početka školovanja.

*Upisi za sve termine su otvoreni!

Ostale informacije o školovanju

  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavna literatura: osigurana od strane  Kul IN-a (digitalna literatura) i ZŠEM-a
  • Uniforme: osigurava Kul IN