Kokteli

18.3.2024. od 14h do 19h održava se radionica s fokusom na koktele koja je osmišljena za sve konobare i barmene.

Kako izgleda radionica?

U teorijskom dijelu razgovarat ćemo o trendovima i koktel kulturi u Hrvatskoj i svijetu, naučiti što čini ozbiljni restoranski koktel. Brzo se prebacujemo na praktični dio gdje ćemo pripremati klasične koktele koji su već više od 100 godina nezaobilazna stavka na svakoj dobroj restorantskoj karti. Uparivat ćemo koktele i hranu, pripremati složene koktele i koristiti naprednije tehnike.

Nakon praktičnog dijela slijedi druženje uz interaktivni Q&A tijekom kojeg će polaznici naučiti napraviti svoju koktel kartu.

Upoznaj predavača

Marko Pećnik je prije gotovo deset godina svoju ljubav prema koktelima pretvorio u karijeru. Danas je glavni predavač za tehnike izrade koktela na Art of Bar Academy u Zagrebu i svojim vizionarskim pristupom kulturi koktela unaprjeđuje koktel karte raznih restorana i educira nove ambiciozne barmene.

Cijena: 180 €

Prijaviti se možete na info@kulinst.com