Catering i buffet

U sklopu ovog programa polaznici usavrše kulinarske tehnike, tehnike termičke obrade, upoznaju stilove i načine aranžiranja i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.

Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva.

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.

Struktura nastave

3 mjeseca

Pon-Pet

Kulinarski praktikum

5h dnevno

Teorijsko-praktična predavanja

Stručni izleti

Ostale informacije o školovanju

  • Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavni materijali: osigurani od strane  Kul IN-a
  • Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a

Teorijsko-praktična predavanja

Trajanje programa: 3 mjeseca

Termini izvođenja nastave:

  • 12.11.2024. – 20.12.2024. (prvi dio) i 13.01.2024. – 21.02.2025. (drugi dio)
  • 14.01.2025. – 04.04.2025.
  • 04.03.2025. – 28.05.2025.
  • 11.11.2025. – 19.12.2025. (prvi dio) i 12.01.2026. – 24.02.2026. (drugi dio)
  • 13.01.2026. – 03.04.2026.
  • 03.03.2026. – 27.05.2026.

Cijena programa: 9.250,00 EUR*, PDV je uključen u cijenu.

Upisi za sve termine su otvoreni!

*Za first minute polaznike nudimo kupon u iznosu od 1.200,00 EUR. Kako bi ste ostvarili ovu pogodnost, potrebno je upisati i uplatiti puni iznos željenog programa dva mjeseca prije početka školovanja.

Navedena cijena uključuje

  • Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal (digitalna literatura)
  • Uniforme