25.3.2024. i 26.3.2024. Tečaj talijanske (napoletanske) pizze

U Kulinarskom Institutu Kul IN smo uz potporu Lareto Food pripremili novu edukaciju iz talijanske pizze.

Jedno od najpopularnijih jela u svijetu još uvijek je neistraženo na našem tržištu i malo kuhara je upoznato s pizzom u izvornom obliku. Cilj radionice je upoznati polaznike s najnovijim trendovima u industriji pizze, od pripreme, novih namirnica, dobavljača sve do receptura.

Kako izgleda tečaj?

Radit ćete s različitim vrstama brašna, oblikovati tijesto tradicionalnim tehnikama.

U 2 dana nastave iz pripreme pizze, pripremat ćete izvorne vrste tijesta, učiti o opremi, dobavljačima, koristiti provjerene tehnike i kreirati dodatke za pizzu u skladu s talijanskom filozofijom vrhunske jednostavnosti.

Trajanje: 2 dana (10 sati)

Termin: 25.3.2024. i 26.3.2024.

Cijena: 500 EUR (PDV uključen u cijenu)

Uključeno u cijenu:

Oprema i cijeli tečaj

Smještaj

Kul IN pregača

Ručak u danima nastave