Novosti

8
Nov

4. Tjedan talijanske kuhinje u svijetu

Izuzetno nam je drago pozvati vas na Tjedan talijanske kuhinje u svijetu, svečanost koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta. U srijedu, 20. studenog 2019., od 18 do 21 h u Kulinarskom Institutu Kul IN gostovat će talijanski chef Piero Di Turi i u sklopu svog kulinarskog showa i predavanja, predstavit će nam suvremenu inačicu proslavljene talijanske kuhinje.
Pročitaj više
30
Sep

Kulinarska priča obitelji Šare

Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 09.10.2019., od 15 do 17 sati na radionici Josipa Šare, vlasnika obiteljskih restorana Bota Šare. Ako biste željeli prisustvovati radionici te dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte svoj termin!
Pročitaj više
1
Aug

Nova generacija chefova iz istočne Europe

Osim što nudi brojne mogućnosti zapošljavanja, kulinarstvo je kreativno, zanimljivo, ima prostora za neprestano učenje i usavršavanje, pruža i šansu za rad u cijelome svijetu. U Kul IN-u se tako sve više okupljaju mladi kuhari iz cijeloga svijeta s ciljem da steknu nova iskustva, prijateljstva i znanja. Za ovu priču htjeli bismo posebno istaknuti perspektivni tim mladih chefova iz istočne Europe za koje vjerujemo da će pokrenuti male kulinarske revolucije u svojim zemljama. Upoznajte ih.
Pročitaj više