Novosti

5
Nov

Stažiranje u Francuskoj

Započni svoja kulinarska iskustva graditi u jednoj od gastronomski najutjecajnijih zemalja svijeta, Francuskoj. Stažiranja u trajanju od tri do šest mjeseci omogućuju polaznicima rad u internacionalnom okruženju, međunarodne reference, jedinstveno stručno iskustvo i učenje te specijalizaciju znanja u francuskoj kuhinji.
Pročitaj više
18
Jun

Održiva gastronomija

U sklopu ciklusa ljetnih radionica Kul IN-a, kroz demo predavanja i radionice, predstavljamo vam najrecentnije trendove u gastronomiji. Pridružite nam se i ovoga puta i saznajte sve o održivoj gastronomiji!
Pročitaj više
5
Jun

Slatki spas ljetnih dana

Otkrijte sladoled u novom ruhu i naučite pripremati neke od najukusnijih ljetnih deserata. Pridružite nam se na još jednoj Kul IN-ovoj radionici i uživajte s nama u bogatstvu okusa sladolednih deserata.
Pročitaj više
27
Feb

Za sushi ima svatko svoj nož i ti se ne diraju

Živopisna restoranska scena Zagreba dolaskom najraznovrsnijih svjetskih kuhinja, otvaranjem novih zanimljivih koncepata i doseljavanjem odličnih stranih chefova danas proživljava pravi procvat ideja i vrlo originalnih kulinarskih projekata. U vrijeme kada je Takenoko otvoren, bio je tada to prvi japanski restoran u Zagrebu koji se po svemu razlikovao od tadašnje scene. Vrlo brzo svojim je radom i izvanrednom kuhinjom počeo klasičnu, tradicionalnu restoransku scenu, tada i jedino prisutnu, otvarati prema svijetu. Iako je za organizaciju nabave, edukaciju gostiju i afirmaciju bilo potrebno vremena, taj trud danas je itekako vidljiv.
Pročitaj više