Novosti

16
Dec

Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice

Alumna Marina voljela je peći kolače odmalena, ali se profesionalno okrenula slastičarstvu po završetku srednje škole kada je upisala program Profesionalni slastičar. Iza nje je užurbanih i inspirativnih par godina, a najbolje je tek pred njom - nakon što je završila program i odradila staž, njena karijera pravocrtno kreće uzlaznom putanjom. Marina je jedno vrijeme radila u poznatoj zagrebačkoj slastičarnici Vis a Vis by Vincek, a dobitnica je i stipendije koju dodjeljuje zaklada Budi Foodie te je sudjelovala na prestižnom gastronomskom kongersu Chef's Stage i bila jedna od pobjednica natjecateljskog dijela.
Pročitaj više
13
Dec

Slatka fine dining priča Eme Lušetić

„Oduvijek sam govorila kako želim postati slastičar, ako ne prije, onda kad budem imala 90 godina. Međutim, neki životni događaji naučili su me da je život prekratak! Upravo me to inspiriralo! Život je kratak, pa zašto ne bi radili ono što volimo i što nas čini sretnima.“
Pročitaj više
8
Nov

4. Tjedan talijanske kuhinje u svijetu

Izuzetno nam je drago pozvati vas na Tjedan talijanske kuhinje u svijetu, svečanost koja se istovremeno održava u preko sto zemalja svijeta. U srijedu, 20. studenog 2019., od 18 do 21 h u Kulinarskom Institutu Kul IN gostovat će talijanski chef Piero Di Turi i u sklopu svog kulinarskog showa i predavanja, predstavit će nam suvremenu inačicu proslavljene talijanske kuhinje.
Pročitaj više
30
Sep

Kulinarska priča obitelji Šare

Pozivamo vas da nam se pridružite u srijedu 09.10.2019., od 15 do 17 sati na radionici Josipa Šare, vlasnika obiteljskih restorana Bota Šare. Ako biste željeli prisustvovati radionici te dogovoriti razgledavanje škole uz stručno vodstvo, upoznati predavače, sadašnje polaznike, istražiti mogućnosti stažiranja ili zapošljavanja po završetku programa, rezervirajte svoj termin!
Pročitaj više