Novosti

19
Jul

Tečaj pripreme steaka

Kako prepoznati dobar proizvod? Kako pravilno rukovati njime i pružiti osobama koje probaju naš steak nezaboravno iskustvo? Tečaj pripreme steaka osmišljen je s ciljem da odgovori na ova i slična pitanja te polaznicima pruži praktična znanja kojima će svoje vještine rada s mesom podići na višu razinu.
Pročitaj više
6
Apr

Pekarski proizvodi u ponudi restorana

Ovaj put razgovaramo kutku gastronomije kojeg mnogi previde – artisan kruh i pekarski proizvodi. Što ih čini važnima i zašto su ključan dio atraktivne ponude nekog restorana? Kristijan Kovačević, kuhar i slastičar, koji trenutno radi u Meneghetti Wine Hotel & Winery, a čija su velika strast upravo artisan kruhovi i pekarski proizvodi podijelio je s nama tajne vrhunskih pekarskih proizvoda i razložio da je kvalitetan kruh okosnica ponude dobrih restorana, ono što ih dijeli od ostalih.
Pročitaj više