Novosti

9
Aug

Upoznajte grupu iz Estonije

Ove i prošle godine ugostili smo grupe polaznika kulinarstva iz Estonije. Nakon edukacije u Kul IN-u organizirali smo i program stažiranja u partnerstvu s hotelom Le Meridien Lav u Splitu, a ove smo godine na listu partnera dodali i restorane Starac i more i Bronzin. Porazgovarali smo s nekima od polaznika i podijelili su s nama svoje mišljenje o programu i otkrili nam zašto su se odlučili školovati u Hrvatskoj.
Pročitaj više
29
Dec

Kul IN Alumni u Švedskoj

Kul IN alumni programa Kulinarstva Ivan Marinović danas profesionalne snove ostvaruje kao chef u Švedskoj i napreduje iz mjeseca u mjesec. Teško je i pomisliti da je njegova karijera skoro otišla u drugom smjeru nakon srednje škole. Upoznajte Ivana dok je bio Kul IN polaznik i danas kad je chef u usponu i saznajte kako izgleda rad u internacionalnom okruženju, kako Ivan napreduje kroz hijerarhiju u kuhinji te kako su izgledali njegovi počeci u Kul IN-u.
Pročitaj više
17
Sep

Upoznaj Kul IN predavača - Natalija Jagunić

Prvi korak na Natalijinom putu bila je edukacija, za koju kaže da mora biti dio poslovnog plana svakog slastičara koji se planira upustiti u poduzetništvo. S tom je namjerom upisala program Profesionalni slastičar, postala Kul IN alumna i uspješno pokrenula vlastiti posao, a sada nam se vraća kao gostujuća predavačica!
Pročitaj više