Novosti

29
Dec

Kul IN Alumni u Švedskoj

Kul IN alumni programa Kulinarstva Ivan Marinović danas profesionalne snove ostvaruje kao chef u Švedskoj i napreduje iz mjeseca u mjesec. Teško je i pomisliti da je njegova karijera skoro otišla u drugom smjeru nakon srednje škole. Upoznajte Ivana dok je bio Kul IN polaznik i danas kad je chef u usponu i saznajte kako izgleda rad u internacionalnom okruženju, kako Ivan napreduje kroz hijerarhiju u kuhinji te kako su izgledali njegovi počeci u Kul IN-u.
Pročitaj više
17
Sep

Nova predavačica u Kul IN timu - Natalija Jagunić

Prvi korak na Natalijinom putu bila je edukacija, za koju kaže da mora biti dio poslovnog plana svakog slastičara koji se planira upustiti u poduzetništvo. S tom je namjerom upisala program Profesionalni slastičar, postala Kul IN alumna i uspješno pokrenula vlastiti posao, a sada nam se vraća kao gostujuća predavačica!
Pročitaj više
19
Jul

Tečaj pripreme steaka

Kako prepoznati dobar proizvod? Kako pravilno rukovati njime i pružiti osobama koje probaju naš steak nezaboravno iskustvo? Tečaj pripreme steaka osmišljen je s ciljem da odgovori na ova i slična pitanja te polaznicima pruži praktična znanja kojima će svoje vještine rada s mesom podići na višu razinu.
Pročitaj više