Programi

Kulinarstvo

Ovaj intenzivni program namijenjen je polaznicima koji žele unaprijediti svoja znanja u kuharstvu ili profesionalno se usmjeriti prema gastronomiji. U sklopu programa polaznici će imati kuharske praktikume, teorijsku nastavu, stručne posjete i predavanja gostujućih hrvatskih i inozemnih chefova.
Pročitaj više

Napredni program kulinarstva

Novi međunarodni program kulinarstva nudi polaznicima mogućnost sveobuhvatnog učenja o gastronomiji i ugostiteljstvu. Polaznici imaju priliku nakon dva mjeseca završenog programa Kulinarstva u Kul IN-u nastaviti svoje školovanje u školi u Luzernu, u Švicarskoj. Partner škola iz Švicarske, Bussiness and Hotel Management School polaznicima nudi mogućnost daljnjeg razvijanja kuharskih vještina i znanja uz vrhunske predavače iz cijelog svijeta.
Pročitaj više

Profesionalni slastičar

Klasične slastičarske tehnike s vremenom su se upotpunile modernim inovacijama iz kuhinja diljem svijeta. Slastice danas tako predstavljaju opsežnu materiju za proučavanje.
Pročitaj više

Kulinarski management

Kulinarski Institut i ZŠEM Poslovna akademija sa Zagrebačkom školom ekonomije i managementa, napravili su međunarodni program Kulinarskog managementa. Poduzetnici će dva mjeseca usavršavati kulinarske vještine i znanja, a nakon toga će dobiti znanja iz digitalnog marketinga, financija, pravnog okruženja poslovanja, inovacija i ostalih važnih dijela ekonomije koja su im potrebna za poslovanje u ugostiteljstvu ili prehrambenoj industriji.
Pročitaj više
Prethodna 1 2 3