Programi

Kulinarstvo

Ovaj intenzivni program namijenjen je polaznicima koji žele unaprijediti svoja znanja u kuharstvu ili profesionalno se usmjeriti prema gastronomiji. U sklopu programa polaznici će imati kuharske praktikume, teorijsku nastavu, stručne posjete i predavanja gostujućih hrvatskih i inozemnih chefova.
Pročitaj više

Napredni program kulinarstva

Novi međunarodni program kulinarstva nudi polaznicima mogućnost sveobuhvatnog učenja o gastronomiji i ugostiteljstvu. Polaznici imaju priliku nakon dva mjeseca završenog programa Kulinarstva u Kul IN-u nastaviti svoje školovanje u školi u Luzernu, u Švicarskoj. Partner škola iz Švicarske, Bussiness and Hotel Management School polaznicima nudi mogućnost daljnjeg razvijanja kuharskih vještina i znanja uz vrhunske predavače iz cijelog svijeta.
Pročitaj više

Profesionalni slastičar

Klasične slastičarske tehnike s vremenom su se upotpunile modernim inovacijama iz kuhinja diljem svijeta. Slastice danas tako predstavljaju opsežnu materiju za proučavanje.
Pročitaj više

Profesionalni slastičar talijanskih slastica

Specijaliziraj svoja znanja i iskustvo u slastičarstvu u sklopu zajedničkog programa Profesionalni slastičar talijanskih slastica, Kulinarskog Instituta Kul IN i talijanske kulinarske akademije ALMA, la Scuola Internazionale di Cucina Italiana. Najsuvremenije slastičarske tehnike usavršite u sedam mjeseci s majstorima Italije i iskusite rad u najboljim talijanskim slastičarnicama, hotelima i restoranima s Michelinovim zvjezdicama. Upisi su u tijeku!
Pročitaj više
Prethodna 1 2 3