Programi

Vinski program

Vinski program okupit će i ove godine strastvene ljubitelje vina, enologe, sommeliere te djelatnike restorana i hotela. U sklopu vinskog programa polaznici će imati priliku kušati i ocjenjivati preko pedeset vinskih etikekta Novog, Starog svijeta, Hrvatske i specijalna vina te naučiti ih servirati, čitati etikete, samostalno određivati kvalitetu, sastavljati vinsku kartu i doživjeti profesionalno uparivanje vina s hranom.
Pročitaj više

Specijalizirani tečajevi jezika za gastronomiju

Ne samo da je strani jezik koristan za svakodnevni rad u kuhinji, već se i većina standardne terminologije koja se koristi u ovoj industriji temelji na talijanskom, francuskom ili engleskom jeziku. U cilju jačanja kulinarskih temelja naših polaznika i pomažući im da budu konkurentniji na globalnoj restoranskoj sceni, Kul IN nudi specijalizirane tečajeve jezika za gastronomiju.
Pročitaj više

Jednodnevne radionice

Uz stručno vođena kušanja i učenje uz najbolje vinske etikete koje predstavljaju određenu sortu vina ili vinsku regiju, polaznici će biti u mogućnosti kontinuirano nadograđivati svoja znanja, ali i iz prve ruke upoznati vinare i vinogradare te doživjeti njihova iskustva i strast prema vinu.
Pročitaj više