Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva i funkcionalnosti. Saznajte više ovdje.
  • O nama
    • O nama
    • Međunarodna suradnja
    • Virtualni obilazak
        Kulinarski Institut Kul IN Kulinarski programi Smještaj
    • Partneri
    • Kontakt
  • Program
    • Kul IN programi
        Kulinarstvo Napredni program kulinarstva Profesionalni slastičar Profesionalni kuhar talijanske kuhinje Kulinarski management Profesionalni kuhar za catering i buffet
    • Vinska škola Kul IN
        Radionica craft brewinga O nama Vinski program Jednodnevne radionice
    • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
        Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
    • Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi pekarstva
        Tečaj artisan pekarstva
    • Ljetni tečajevi
        Tečaj tradicionalne hrvatske kuhinje Vinski program Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi na zahtjev
        Tečaj pripreme pralina Tečaj pripreme steaka Tečaj pripreme sushija Tečajevi na zahtjev
    • Kul IN strani jezici
        Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Novosti
    • Vijesti
    • Događanja
    • Kalendar
  • Za studente
    • Voditelj edukacije
    • Predavači
        Zdravko Perić Branimir Krtalić Natalija Jagunić Maja Mladinov Morana Mijač Lovro Miklaužić Nova predavačica i novi predmet - Food Styling and Smartphone Photography Marija Sadak Nikolina Dobranić
    • Školarina i načini plaćanja
    • Smještaj
    • Najčešća pitanja
    • Studenti
        Fuzija kulinarstva i marketinga Kulinarski zaokret iz srca Sarajeva Upoznajte grupu iz Estonije Karijeru ostvarujem u Švicarskoj - Adam Rajndl Slastičarstvo se dogodilo odjednom Našla sam Kul IN i dva tjedna kasnije bila sam ovdje Iz Kanade u Hrvatsku - Djenane Gaspard Program Kulinarstva uspješno završen – Što sad? Sveobuhvatno znanje u 2 mjeseca Ambiciozni mladi slastičari u potrazi za novim znanjima Peru, Francuska, Hrvatska – Slastičarstvo bez granica Postani najbolja kulinarska verzija sebe Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice U potrazi za talijanskom kuhinjom Svaki dan odrastam i napredujem Od IT-a do profesionalnog kulinarstva Slastičarski planovi koji nisu stavljeni na čekanje
    • Alumni
        Ivonina Michelin priča iz Genove Japanska filozofija sushija u Kul IN-u Vrhunsko restoransko slastičarstvo uz Martinu Marton Kul IN Alumni u Švedskoj Roko Nikolić o svom kulinarsko-poduzetničkom uspjehu Najbolja slastičarka na svijetu Buduća slastičarska enciklopedija Nakon školovanja - Prvo, pa Michelin! Kako do stažiranja iz snova? Karijera nakon Kul IN-a Kulinarska vizija Baranje - priča Damira Josića Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra Tajne Michelin slastičara Sve što vas je zanimalo o stažiranju i uspjehu – Matija Jagić Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Slatka fine dining priča Eme Lušetić Otvaranje vlastite slastičarnice – edukacijom do sna Školovanje je usmjerilo moj kulinarski put Ostati u Hrvatskoj? Izgradio sam svoj kulinarski identitet u Kul IN-u U potrazi za talijanskom kuhinjom Svaki dan odrastam i napredujem Kulinarske priče iz Australije
    • Gostujući predavači
        5 pitanja o čokoladi i karakteru - Robert Bašić u Kul IN-u Chef Andrea Ruisi Crna slavonska svinja genetsko je čudo Dim sum - disciplina života Najbolja Michelin chefica u Kul IN-u Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića Podučavam profesiju, a ne recepte Predvodnici slovenskog Novog vala – guest chef Jorg Zupan Sanja Sajko - priča o uspjehu Sviđa mi se organizacija, pristup polaznika prema radu i njihovo znanje - Jorg Zupan u Kul IN-u Upoznajte Le Cordon Bleu slastičarku i predavačicu Elaine Young Život foodieja, svjetske putnice i profesionalne kuharice – upoznaj Federicu Moore
    • Studenski kalendar
  • Galerija
  • Kontakt
  • Hr En

KulIn

  • O nama
    • O nama
    • Međunarodna suradnja
    • Virtualni obilazak
        Kulinarski Institut Kul IN Kulinarski programi Smještaj
    • Partneri
    • Kontakt
  • Program
    • Kul IN programi
        Kulinarstvo Napredni program kulinarstva Profesionalni slastičar Profesionalni kuhar talijanske kuhinje Kulinarski management Profesionalni kuhar za catering i buffet
    • Vinska škola Kul IN
        Radionica craft brewinga O nama Vinski program Jednodnevne radionice
    • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
        Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
    • Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi pekarstva
        Tečaj artisan pekarstva
    • Ljetni tečajevi
        Tečaj tradicionalne hrvatske kuhinje Vinski program Tjedni tečaj slastičarstva
    • Tečajevi na zahtjev
        Tečaj pripreme pralina Tečaj pripreme steaka Tečaj pripreme sushija Tečajevi na zahtjev
    • Kul IN strani jezici
        Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Novosti
    • Vijesti
    • Događanja
    • Kalendar
  • Za studente
    • Voditelj edukacije
    • Predavači
        Zdravko Perić Branimir Krtalić Natalija Jagunić Maja Mladinov Morana Mijač Lovro Miklaužić Nova predavačica i novi predmet - Food Styling and Smartphone Photography Marija Sadak Nikolina Dobranić
    • Školarina i načini plaćanja
    • Smještaj
    • Najčešća pitanja
    • Studenti
        Fuzija kulinarstva i marketinga Kulinarski zaokret iz srca Sarajeva Upoznajte grupu iz Estonije Karijeru ostvarujem u Švicarskoj - Adam Rajndl Slastičarstvo se dogodilo odjednom Našla sam Kul IN i dva tjedna kasnije bila sam ovdje Iz Kanade u Hrvatsku - Djenane Gaspard Program Kulinarstva uspješno završen – Što sad? Sveobuhvatno znanje u 2 mjeseca Ambiciozni mladi slastičari u potrazi za novim znanjima Peru, Francuska, Hrvatska – Slastičarstvo bez granica Postani najbolja kulinarska verzija sebe Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice U potrazi za talijanskom kuhinjom Svaki dan odrastam i napredujem Od IT-a do profesionalnog kulinarstva Slastičarski planovi koji nisu stavljeni na čekanje
    • Alumni
        Ivonina Michelin priča iz Genove Japanska filozofija sushija u Kul IN-u Vrhunsko restoransko slastičarstvo uz Martinu Marton Kul IN Alumni u Švedskoj Roko Nikolić o svom kulinarsko-poduzetničkom uspjehu Najbolja slastičarka na svijetu Buduća slastičarska enciklopedija Nakon školovanja - Prvo, pa Michelin! Kako do stažiranja iz snova? Karijera nakon Kul IN-a Kulinarska vizija Baranje - priča Damira Josića Korčulansko-kulinarski raj restorana Nigra Tajne Michelin slastičara Sve što vas je zanimalo o stažiranju i uspjehu – Matija Jagić Od ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice Slatka fine dining priča Eme Lušetić Otvaranje vlastite slastičarnice – edukacijom do sna Školovanje je usmjerilo moj kulinarski put Ostati u Hrvatskoj? Izgradio sam svoj kulinarski identitet u Kul IN-u U potrazi za talijanskom kuhinjom Svaki dan odrastam i napredujem Kulinarske priče iz Australije
    • Gostujući predavači
        5 pitanja o čokoladi i karakteru - Robert Bašić u Kul IN-u Chef Andrea Ruisi Crna slavonska svinja genetsko je čudo Dim sum - disciplina života Najbolja Michelin chefica u Kul IN-u Novi okusi slastičarstva uz Roberta Bašića Podučavam profesiju, a ne recepte Predvodnici slovenskog Novog vala – guest chef Jorg Zupan Sanja Sajko - priča o uspjehu Sviđa mi se organizacija, pristup polaznika prema radu i njihovo znanje - Jorg Zupan u Kul IN-u Upoznajte Le Cordon Bleu slastičarku i predavačicu Elaine Young Život foodieja, svjetske putnice i profesionalne kuharice – upoznaj Federicu Moore
    • Studenski kalendar
  • Galerija
  • Kontakt
  • Hr En
Početna > Programi

Programi

Napredno slastičarstvo s temeljima

Pročitaj više
Prethodna 1 2 3 Sljedeća

Naši programi

  • Kulinarstvo
  • Napredni program kulinarstva
  • Profesionalni slastičar
  • Profesionalni kuhar talijanske kuhinje
  • Profesionalni slastičar talijanskih slastica
  • Kulinarski management
  • Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Vinski program
  • Specijalizirani tečajevi jezika za kulinarstvo
  • Jednodnevne radionice
  • Zdravo slastičarstvo – bezglutenske, veganske i sirove slastice
  • Napredno slastičarstvo s temeljima
Prijavi se

Kontakt

KULIN d.o.o.
Capraška ulica 12 
44010 Sisak
Hrvatska

tel: +385 44 538 880
fax: +385 44 537 900
mail: info@kulinst.com

Newsletter

Prijava Odjava
Linkedin Youtube Facebook Facebook Twitter Google+

prati nas

Pravila o privatnosti Web by EuroART93