fbpx

Tečaj artisan pekarstva

Tečaj artisan pekarstva ima za cilj pružiti vam konkretna znanja o majstorskom (artisan) načinu pripreme kruha i pekarskih proizvoda, naučiti vas o njegovima kvalitetama i posebnostima. Kroz 5 dana intenzivnog rada, polaznici tečaja savladat će osnovne postulate tradicionalne pripreme pekarskih proizvoda te biti osposobljeni za daljnji razvoj svojih artisan proizvoda. 

Termin:

  • 25.11.2024. – 29.11.2024.
  • 27.1.2025. – 31.1.2025.

Tijekom tečaja polaznici će naučiti sve o kulturama kvasca te kako on djeluje na tijesto, fermentaciji, pripremi startera i tijesta na majstorski (artisan) način bez aditiva i pojačivača okusa, kako plesti peciva i dekorirati pekarske proizvode a sve to koristeći razne vrste punozrnatog brašna. Tečaj će vas upoznati s osnovnim principima majstorskog pekarstva, izradom kruha i peciva od različitih tipova brašna, načinima pletenja peciva, slatkim kvasnim tijestima, kvasnim i beskvasnim lisnatim tijestima te quichevima.

Broj sati: 25 sati

Cijena: 1.200,00 Eura (PDV nije uključen)

Uključeno u cijenu:

  • Cjelokupan Tečaj artisan pekarstva
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak u Kul IN-u
  • Nastavni materijal
  • Pregača

Zemlje koje imaju najširi raspon dijalekata su one u kojima i kuhanje preuzima najrazličitije oblike.

Mario Pei, talijansko-američki jezikoslovac i profesor jezika