Tečaj pripreme steaka

Priprema steaka podrazumijeva i uključuje vještinu obrade i očuvanja kvalitete mesa, pažljivu pripremu i poznavanje karakteristika namirnice s kojom se radi.

Kako prepoznati dobar proizvod? Kako pravilno rukovati njime i pružiti osobama koje probaju naš steak nezaboravno iskustvo?
Tečaj pripreme steaka osmišljen je s ciljem da odgovori na ova i slična pitanja te polaznicima pruži praktična znanja kojima će svoje vještine rada s mesom podići na višu razinu. Upoznat ćemo se s tehnikama pripreme, rezanja i slaganja steakova s umacima te uživati uz učenje i vrhunski opremljenim Kul IN praktikuma.

Kroz 3 dana prakse polaznici prolaze osnovne tehnike obrade pojedinih dijelova mesa s obzirom na karakteristike reza, upoznaju se sa svrhom i vrstama raznih marinada te s tehnikama sotiranja, pečenja, konfitiranja i sous vide-a, dok uz goste predavače dobiju dodatna znanja o tehnici dry age metode, grill i barbecue metodi i raznolikosti ponude (vrste mesa, dobavljači, kvaliteta) na tržištu.

U cijenu uključeno

  • Edukacija
  • Smještaj za polaznike
  • Ručak u danima edukacije
  • Chef instruktori, 3 gosta predavača
  • Nastavni materijali
  • Pregača
  • Priznanje

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!