Tečajevi na zahtjev

Kulinarski Institut Kul IN u svojoj vrhunski opremljenoj kuhinji za profesionalne kulinarske edukacije i sa stručnim timom predavača može organizirati za grupe različitih veličina polaznika tečajeve na zahtjev.

Ove vrste tečajeva omogućuju polaznicima da u zadanom vremenskom periodu specijaliziraju svoja znanja i nauče točno određene vještine koje im omogućuju uspješniji nastavak daljnje profesionalne karijere. U suradnji s Kul IN-ovim timom predavača svaki zahtjev za tečajem se posebno osmišljava u suradnji s grupom polaznika.

U sklopu tečajeva interesenti imaju mogućnost dodatno specijalizirati svoja znanja i vještine u kuharstvu i slastičarstvu, bilo da se radi o: temaljnim kulinarskim vještinama, talijanskoj kuhinji, tradicionalnoj hrvatskoj kuhinji, catering-u i buffet-u, slastičarstvu, dekoriranju, serviranju, izradi jelovnika, poslovnim planovima itd. Uz tečajeve mogu se organizirati degustacije u vinarijama, na Obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima ili određenim proizvodnim prehrambenim centrima prema želji.

Internacionalna edukacija

Za polaznike koji imaju želju iz prve ruke iskusiti i doživjeti rad vrhunskih profesionalni kuhara Italije, Kulinarski Institut Kul IN u suradnji s talijanskom partnerskom kulinarskom akademijom ALMA, la Scuola Internazionale di Cucina Italiana može organizirati internacionalnu edukaciju.

Tečajevi na zahtjev namijenjeni su:

  • Hotelima
  • Restoranima
  • Ugostiteljskim objektima
  • Agroturizmima
  • Udrugama i savezima kuhara i slastičara
  • Voditeljima restorana
  • Profesionalnim kuharima i slastičarima

Kul IN je mjesto gdje se Vaša strast pretvara u uzbudljivu karijeru u čudesnom svijetu hrane, pića i slastica.

Obratite nam se s povjerenjem već danas!

Prijavite se