fbpx

Najbolja slastičarka na svijetu

Maša Salopek

Ponosni smo što možemo reći da je, danas najbolja slastičarka na svijetu, Maša Salopek, svoje početke upravo imala u Kul IN-u na programu Profesionalni slastičar.

Na jučerašnjoj dodjeli nagrada The Best Chef, slastičarka i Kul IN alumna Maša Salopek, koja trenutno radi u restoranu s dvije Michelin zvjezdice Hiša Franko proglašena je najboljom pastry cheficom na svijetu. Prestižnu nagradu The Best Chef dodjeljuje struka i to je čini jednom od najprestižnijih titula u gastro svijetu.

Nakon programa Profesionalni slastičar radila je u Dubravkinom putuPlavom podrumu te hotelu Lone u Rovinju, a konačno se skrasila kao dio tima Hiše Franko prije nekoliko godina.

Čestitke Maši još jednom od cijelog Kul IN tima!

Čitavu The Best Chef listu pobjednika možete pogledati ovdje.