Branimir Krtalić

Branimir Krtalić u Kul IN je prvi put došao kao polaznik, a sada smo ga vratili u ulozi predavača na programu Kulinarstva.

Iako mlad, Branimir je tijekom godina radio u restoranima od Zagreba do Dubrovnika.

Ljubav prema kulinarstvu i ambicija prvo su ga odvele u omiljeni zagrebački bistro Alegria gdje je proveo 2 godine. Njegov put na jug kreće s radom u konobi Žakan na Kornatima, restoranu koji je poznat po tome što okuplja jahtaše, skipere i turiste iz inozemstva. Prošle godine otišao je do Dubrovnika, gdje je radio u Cafe Festival, a u isto vrijeme započinje i njegov povratak u Kul IN.

Tijekom Kul IN programa, Branimir polaznike prati svakog dana na praktičnoj nastavi i upoznaje ih sa svim aspektima kulinarstva, od temeljaca, preko umaka, juha, mesa, ribe i morskih plodova, do tjestenina i rižota. Polaznici se zauzvrat slažu da je Branimir otvoren, siguran u znanje koje prenosi na nastavi, opušten u nastupu i uvijek spreman ponoviti gradivo dok ga svi ne svladaju.