fbpx

Catering i buffet

U sklopu ovog programa polaznici usavrše kulinarske tehnike, tehnike termičke obrade, upoznaju stilove i načine aranžiranja i profesionalne standarde prezentacije i usluge hrane.

Program Profesionalni kuhar za catering i buffet je namijenjen pojedincima koji žele proširiti svoja znanja i usmjeriti svoju profesionalnu karijeru prema svijetu kulinarstva.

Po završetku programa Kul IN dodjeljuje Kul IN certifikat Profesionalni kuhar za catering i buffet.

Struktura nastave

3 mjeseca

Pon-Pet

Kulinarski praktikum

5h dnevno

Teorijsko-praktična predavanja

Stručni izleti

Ostale informacije o školovanju

  • Nastavni program: 5 sati kulinarskih praktikuma, svakim danom od ponedjeljka do petka
  • Jezik: hrvatski i engleski jezik
  • Nastavni materijali: osigurani od strane  Kul IN-a
  • Uniforme: osigurane od strane Kul IN-a

Teorijsko-praktična predavanja

Trajanje programa: 3 mjeseca

Termini izvođenja nastave:

  • 04.03.2025. – 28.05.2025. 
  • 01.07.2025. – 05.09.2025.
  • 14.10.2025. – 19.12.2025.
  • 13.1.2026.-3.4.2026.

Cijena programa: 10.625,00 EUR (PDV uključen u cijenu)*

Upisi za sve termine su otvoreni!

*Polaznici koji dovrše upis barem 2 mjeseca prije početka nastave ostvaruju popust od 1.275,00 EUR na cijenu školarine.

Navedena cijena uključuje

  • Cjelokupan program Profesionalni kuhar za catering i buffet
  • Smještaj u mjestu odvijanja nastave (Sisak)
  • Ručak od ponedjeljka do petka (Sisak)
  • Prijevoz tijekom terenske nastave i izleta
  • Nastavni materijal (digitalna literatura)
  • Uniforme