Elaine Young

Upoznajte Le Cordon Bleu slastičarku i predavačicu Elaine Young

Uspjeh je slađi kada se dijeli. Kad vdite da drugi imaju koristi ili uživaju u ishodima koje ste otkrili, stvari postaju slađe.

Elaine je ugledna slastičarka, vrhunska stručnjakinja za marketing, ekspert za čokoladu i izvor istinske inspiracije. Uskoro će podijeliti svoje znanje s Kul IN-ovim polaznicima slastičarstva putem online predavanja i već se radujemo. Elaine se odmalena pripremala za uspješnu karijeru u slastičarstvu jer je oduvijek voljela peći kolače i slastice. Ipak, činilo se da je njezin profesionalni život krenuo drugačijim smjerom jer se odlučila studirati marketing. Međutim, slastičarstvo se ponovno pojavilo u njenom životu i ovaj put je to bilo zauvijek. Elaineina poslovna i slatka strana ujedinile su se i stvorile savršenu kombinaciju. Pronašla je sebi jedinstveni put u slastičarstvu – nije samo slastičarka već i instruktorica, predavačica, savjetnica za slastičarstvo i stručnjakinja za sve vezano uz čokoladu.

Kako u nekoliko rečenica objediniti njezina postignuća i aktivnosti u karijeri? Možemo bar pokušati to učiniti – Elaine trenutno radi kao predavačica slastičarstva u Le Cordon Bleu, gdje predaje slastičarstvo i čokoladu budućim liderima u industriji. Osim što radi kao edukator u Le Cordon Bleu, Elaine radi kao konzultantica koja pruža stručne savjete i kreativan doprinos slastičarnicama, restoranima i hotelima. Radi na razvoju proizvoda, stvaranju jelovnika i recepata, kreativnom razvoju, održava demonstracije i drži predavanja koja pomažu tvrtkama da se povežu sa svojom publikom. Putovala je po cijelom svijetu i surađivala s tvrtkama kao što su Smoor, Nestle, bila konzultant tvrtakama u veleprodajnoj proizvodnji, maloprodaji i sudjelovala u stvaranju proizvoda te predstavljala brendove koji proizvode profesionalnu slastičarku opremu kao što su Chocolate World (čokoladna oprema), Robo Qbo (općenito oprema za kuhanje) i Frigogelo (oprema za pripremu gelata). Elaineina karijera uistinu svjedoči o svim mogućnostima koje slastičarstvo nudi onima koji vrijedno rade i neumorno slijede svoje ciljeve te djeluje kao poticaj onima koji su još uvijek nesigurni oko odluke da krenu u vlastitu slastičarsku avanturu.