Fusion agroturizma i visokog kulinarstva

Emina Tufo

Dugoročni plan mi je otvoriti restoran u gradu gdje bih i dalje goste uveseljavala bosanskom kuhinjom, ali na drugačiji i moderan način. Kul IN mi je tu dao mnoge ideje i samopouzdanje.

Ideja je da po završetku programa ja uvedem nešto novo. Uvesti ću par novih jela i malo razviti postojeća.

Iz susjedne Bosne i Hercegovine dolazi nam Kul IN alumna Emina Tufo. Upisivanje Kul IN programa Kulinarstva došlo je kao dio plana kojim će Emina i njena obitelj unaprijediti svoj obiteljski restoran i agroturizam, ali po završetku programa Eminina priča dobila je novu, fine dining dimenziju. Emina je ubrzo počela stažirati u Michelinovom restoranu Atelje u Ljubljani, gdje je stekla vrijedno iskustvo koje će joj pomoći u razvoju svojeg projekta u budućnosti. Pročitajte kako planira primijeniti ono što je svladala na programu, hoće li ostati vjerna lokalnoj kuhinji i koji su joj planovi za daljnju karijeru.