Alumni
Na raskrižju prirode i inovacija: Kulinarski uspjeh u Švicarskoj
Mariia Zhandarova Enlart
20. siječnja 2025./by kulinweb_kuladmiRecept za uspjeh: Zora Brzović o kulinarskim izazovima, kreativnosti i mentorstvu
Zora Brzović
11. rujna 2024./by kulinweb_kuladmiBehind the scenes s Markom Kadićem: Polaznik Kulinarstva i direktor restorana
Marko Kadić
25. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmiHanino putovanje od Kul IN-a do Sous Chefa u 365 dana
Hana Čović
15. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmiDanijel Biro: 4 godine nakon Kul IN-a
Danijel Biro
1. srpnja 2024./by kulinweb_kuladmiOd stažiranja do inovacije: Kulinarska pustolovina s Korčule
Josip Jakelić
5. lipnja 2024./by kulinweb_kuladmiKulinarska izvrsnost mladog chefa: Od Kul IN-a do najboljih bečkih kuhinja
Haris Hajdarević
28. svibnja 2024./by kulinweb_kuladmiJapanska filozofija sushija u Kul IN-u
Marin Martinković
30. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiIz Kanade u Hrvatsku
Djenane Gaspard
27. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiKulinarski zaokret iz srca Sarajeva
Muhamed Ajdinović
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiFuzija kulinarstva i marketinga
Vildana Karalić-Avdić
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiIvonina Michelin priča iz Genove
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiNašla sam Kul IN i dva tjedna kasnije bila sam ovdje
Cristina Ramos
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiSlastičarstvo se dogodilo odjednom
Kristof Bardos
26. listopada 2023./by kulinweb_kuladmiBuduća slastičarska enciklopedija
Sanja Belac
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiEdukacija i karijera odmah nakon mature
Frane Vlašić
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiFusion agroturizma i visokog kulinarstva
Emina Tufo
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiKarijeru ostvarujem u Švicarskoj
Adam Rajndl
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiKorčulansko-kulinarski raj restorana Nigra
Karlo Moretti
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiKul IN Alumni u Švedskoj
Ivan Marinović
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiKulinarska vizija Baranje
priča Damira Josića
27. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiKulinarstvo s planom
Danijel Biro
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiNa listi od 65 škola, Kul IN mi je bio prvi izbor
Sylvia Wojczys
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiNajbolja slastičarka na svijetu
Maša Salopek
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiNakon Danske i Novog Zelanda slastičarstvo me dovelo u Hrvatsku
Daryna Fedyceva
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiOd ljubavi prema kolačima do Budi Foodie stipendistice
Marina Levak
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiPostani najbolja kulinarska verzija sebe
Haris Hajdarević
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiProfesionalno slastičarstvo na francuski način
Karla Kovačić
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiProfesori srednjih škola na programu Kulinarstva
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiPut oko svijeta doveo me do Kul IN-a
Maria Jose
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmiSvaki dan odrastam i napredujem
Krešimir Oblak
26. rujna 2023./by kulinweb_kuladmi